Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ledlenser tehnologija

Od inovativnih leč in naprednih funkcij svetlobe do napajalnikov, usmerjenih v prihodnost. Neutrudno si prizadevamo izboljšati svojo tehnologijo in še bolj razširiti svojo vodilno vlogo.
Tu je nekaj primerov:

INOVACIJE

MULTI-CORE OPTICS

Večjedrna optika izkoristi in usmerja svetlobo, ki jo oddajajo izjemno močne LED diode naslednje generacije. Posebna fasetirana leča kroti in usmerja svetlobo, kar ima za posledico homogen žarek in estetsko osvetlitev.

FLEX SEALING TECHNOLOGY

Inovativna tehnologija tesnjenja Flex zagotavlja, da so elektronski deli glave sijalke popolnoma zaprti, da jih zaščitimo pred prodiranjem vode in prahu. Ta prilagodljiv sistem ohranja svetilko suho, tudi če se uporablja napredni sistem ostrenja. Ostrenje lahko uporabljate celo pod vodo.

FUSION BEAM

S kombinacijo različnih LED diod in leč imajo svetilke s Fusion Beam edinstveno, za uporabo optimizirano osvetlitev. To hkrati omogoča homogen širok žarek in ostro usmerjen žarek dolge razdalje. Intenzivnost širokih in točkovnih žarkov je mogoče prilagoditi posamezno zahvaljujoč neodvisnim krmilnikom za vsak vir svetlobe.

ADVANCED FOCUS SYSTEM (AFS)

Galileo je prisegal na moč leč, Newton na močjo reflektorjev. Preprosto smo združili obe tehnologiji - le boljše kot kdorkoli prej. Rezultat: naš patentiran sistem naprednega ostrenja (AFS), ki omogoča nemoten prehod iz homogenega širokega svetlobnega snopa v ostro fokusiran dolgi svetlobni snop.

COOLING TECHNOLOGY

Tehnologija hlajenja (CT) zagotavlja, da glava svetilke ostane hladna, tudi če je vaša svetilka nastavljena na največjo moč svetenja. Naši izdelki CT z inteligentno uporabo hladilnih elementov zmanjšajo toploto LED diod na optimalno raven. Ta tehnologija se uporablja tudi za hlajenje računalniških čipov in zagotavlja zelo učinkovito porabo energije, večjo moč osvetlitve in še posebej dolgo življensko dobo LED diod.

DUAL POWER SOURCE

Naš dvojni vir energije vam omogoča, da kadar koli uporabite popolno zmogljivost Ledlenserja - ne glede na to, kateri vir energije imate na voljo. Ta tehnologija prepozna vir energije, zato lahko izbirate med polnilno baterijo Ledlenser ali baterijo za enkratno uporabo. To je Izredno praktično za dolga potovanja brez možnosti polnjenja svetilke.

EMERGENCY LIGHT

Ta funkcija spremeni vašo svetilko v zasilno luč: če se naprava izključi. Tako vam svetilka pomaga, da se orientirate tudi, ko je popolnoma prazna.

FLOATING CHARGE SYSTEM

Osrednji del tega sistema polnjenja je stenski magnetni polnilnik, ki omogoča preprost prehod med uporabo in polnjenjem svetilke. Ponuja tudi polnjenje USB z adapterjem, ki ga lahko priključite na običajne vtičnice ali 12V vtičnice v avtomobilu.

MAGNETIC CHARGE SYSTEM

Z magnetnim polnilnim sistemom lahko polnilni kabel hitro in enostavno pritrdite na svetilko. Povezava za polnjenje akumulatorja se izvede prek magnetnih kontaktov. Ko se stiki približajo, se polnilni kabel samodejno poveže s svetilko. Povezava se samodejno sprosti pod obremenitvijo.

MICRO PRISM TECHNOLOGY

Naša inovativna tehnologija leč ima optično mikrostrukturo, ki hkrati zagotavlja porazdelitev svetlobe brez bleščanja in visoko učinkovitost. Zagotavlja snop navzdol, ki je do trikrat močnejši od običajnih leč z razpršeno svetlobo in zato zagotavlja optimalno porazdelitev svetlobe v prostoru, ne glede na to, ali svetilka stoji na mizi ali visi s stropa. Ustvari svetlejši pogled, ne glede na to, ali se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem.

NATURAL LIGHT

V nekaterih situacijah niso vse svetlobe enake. Ledlenser zato ne zagotavlja samo izjemno svetle, temveč tudi izredno naravno svetlobo: Natural Light proizvaja svetlobo z indeksom barvnega upodabljanja (CRI) nad 90. To zagotavlja resnično upodabljanje barv.

OPTISENSE TECHNOLOGY

Ne glede na to, ali gre za mrak ali temo, tehnologija Optisense omogoča, da se vaš Ledlenser samodejno prilagodi okoliščinam. Inovativni sistem nadzoruje svetilnost na podlagi odseva lastne svetlobe in preprečuje bleščanje.

POWERBANK

Tudi na najbolj oddaljenih koncih sveta vam nikoli več ne bo treba skrbeti, da bi se katera koli naprava izpraznila. Nekatere luči Ledlenser imajo funkcijo Powerbank, zato jih je mogoče enostavno uporabiti kot polnilne baterije za hitro polnjenje katere koli naprave prek povezave USB.

RAPID FOCUS

Pri ostrenju svetilke se reflektorska leča premakne glede na LED diodo. Da bi zagotovili čim hitrejši in ergonomski učinek, smo razvili Rapid Focus: enoročni mehanizem, ki omogoča nastavitev svetlobnega žarka.

SAFETY YTRION CELL

Ytrion celica je bistveno lažja od od ostalih baterij in se polni do petkrat hitreje kot litij-ionska baterija. Hkrati ponuja več kot 5000 polnilnih ciklov s skoraj nično izgubo zmogljivosti.

SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)

Ta novost Ledlenser spremeni svetilko v vaše osebno orodje za razsvetljavo: mikrokrmilnik omogoča programiranje posameznih funkcij. Tako imate vedno pri roki popoln svetlobni način.

TEMPERATURE CONTROL

Naše luči ostanejo hladne, tudi če trdo delajo. Zahvaljujoč inteligentnemu in popolnoma avtomatiziranemu nadzoru temperature se Ledlenser nikoli ne pregreje. To vas ščiti pred opeklinami in LED diodo pred pregrevanjem.

WIDE BEAM

Naš format širokega snopa upošteva, da je človeško vidno polje približno 180 ° v vodoravni smeri in le okoli 130 ° v navpični smeri. Zaradi ovalne oblike svetilke in tehnologije Wide Beam so stvari dvakrat varnejše: ne samo, da lahko vidite več, temveč tudi, da jih vidite iz vseh zornih kotov.

X-LENS TECHNOLOGY

Ta tehnologija je izboljšava naprednega sistema ostrenja (AFS). Lahko združi tako rekoč poljubno število reflektorskih leč in sinhronizira njihove posamezne svetlobne žarke v popoln žarek, kar ima za posledico visokokakovostno, homogeno svetlobo.

FLICKER-FREE LIGHT

Ta tehnologija preprečuje strobo učinek, na primer pri hitro premikajočih se delih strojev kot je recimo ventilator. Poleg tega tehnologija omogoča, da svetloba ne utripa na videoposnetkih. 

UV LIGHT

Tehnologija UV svetlobe omogoča, da lahko vidite elemente, ki jih pri "normalni" svetlobi ne morete. 

DIGITAL ADVANCED FOCUS SYSTEM

Za praktično nemoten prehod iz homogenega širokega svetlobnega snopa v ostro fokusiran dolgi svetlobni snop. Digitalni napredni sistem ostrenja omogoča vitko zasnovo, idealno osvetlitev na različnih razdaljah in stalen periferni pogled.

ADAPTIVE LIGHT BEAM

Samodejna zatemnitev in ostrenje, tako da se svetloba prilagaja spreminjajočim se okoljem in oviram na prostem, v tovarnah in obratih. Sistem zaznava odseve in splošne svetlobne razmere ter ločeno upravlja vse vire svetlobe. To ne zagotavlja le idealne osvetlitve in ostrenja, temveč omogoča tudi popolnoma prostoročno uporabo.